Dogging

Az eredeti történet LadyC-től:
https://pl.xhamstervideo.net/stories/dogging-588948

Férjezett háziasszony vagyok nagyon sok - és talán bizarr - fantáziával. Most elmesélek egyet...

Egy ideje már érdekelt a dogging és gondolkodtam is róla, de soha nem mertem többet egy-egy chatnél és a videók nézénsénél.
Egyszercsak találkoztam egy nővel online és bensőséges lett a kapcsolatunk.Mertünk megnyílni egymásnak és én megosztottam vele a fantáziáimat. Amikor a doggingról is beszéltem neki elárulta, hogy már próbálta néhányszor szerinte fantasztikus érzés. Az izgalom ami átjárta az első férfi felbukkanása előtt leírhatatlan volt. Azt mondta feltétlenül próbáljam ki!

Az ötlet adott volt és szenvedtem mert a fejem titkos zugaiban számtalanszor gondoltam erre mikor maszturbáltam.

Aztán egy napon a férjem elmondta elutazik a hétvégére munkaügyben. Szerdán indul majd és csak vasárnap ér vissza. Néhány napi távollét tőle nem volt szokatlan úgyhogy nem reagáltam túl a dolgot. Csütörtökön amikor a gép elé ültem szörfözni egy kicsit újra chat-eltem a barátommal.Azt mondta mindenképpen adjak esélyt és próbáljam ki a hétvégén most hogy volt esélyem. Azt mondta ő ellenőrizne egy-két helyet a városban mivel neki vannak "kapcsolatai". Nem sokkal ezután üzenetet kaptam tőle egy helyről 8-10 mérföldre tőlünk.Megadta azt is hogy találok oda. Azt is közölte velem, hogy a péntek lenne a tökéletes, de szombaton is jól szokott menni. Azt válaszoltam neki, hogy valószínűleg nem merem megtenni, de köszi az infókért.

Nem tudtam aludni aznap este mert végig ezen gondolkodtam. Mi van ha ... végül álomba zuhantam.

Mikor péntek reggel felébredtem újra csak ezen pörgött az agyam. Egyszerűen nem tudom elengedni. Szinte önkívületben kezdtem gondolkodni, hogy nem teszem meg, de ha igen... akkor vajon hogy csinálnám? Hogyan öltöznék fel? Milyen lenne a hajam? Milyen sminket tennék fel....stb. Végig, egyre nőtt a bizsergés a testemben és csak nőtt és nőtt. Nagyon izgultam és extrém izgatott voltam!

Az órák gyorsan teltek és késő délután a zuhany alatt álltam és nekiláttam, hogy felkészüljek a ma esti kalandomra!! Már kikészítettem a ruháim amit viselnék. Fekete csipke alsónemű, egy zöld blúz és fekete bőr szoknya. Talán túl hosszú volt, de ugyanakkor tudom, hogy szexi vagyok benne. Felhúztam hosszú fekete tűsarkú csizmámat is amit a szoknyához szoktam viselni.Végül felkaptam egy burgundi vörös derékig érő dzsekit és fekete kézi táskámat.

Zuhany után laza kontyba raktam a hajam. A tükörbe néztem és csak egy "normális" nőt láttam, mint bárki más. Senki sem láthatta mennyire be voltam indulva... annyira mint egy? Egy szajha? Egy ringyó? Elkergettem ezeket a szavakat és csak úgy gondoltam rá mint egy kalandra. A kaland amit biztos sokan kipróbálnának!? Különben nem létezne!

Folyt köv...

Az órára néztem. Még rengeteg időm volt. Nem akartam túl korán érkezni és túl későn sem. Lehet, hogy már lesz ott néhány nő és velem senki sem törődik majd? Ez a gondolat egy kissé felgyorsított. Felöltöztem, egy utolsó simítás a sminkemen és vettem is kabátom meg a táskám. Irány a kocsi. A kocsiban valami eszembe jutott... mi van ha felírják a rendszámomat és rájönnek ki vagyok és mit tettem. Nem akartam, hogy felismerjenek!! Így azt okoskodtam ki, hogy mivel a férjem munkájához használt össze kocsi kulcsához hozzáférek a cégéhez mentem és lecseréltem a sajátom. Senki nem vette észre, már mindenki végzett.

Ahogy ültem a kocsiban a város és a helyszín felé menet, sokszor majdnem megfordultam és hagytam a fenébe az egészet. De valami folyton rávett, hogy tovább menjek. Áthajtottam a városon és még egy mérföldet mielőtt ráfordulatam a kis útra ami az elzárt helyszínre vitt. Ott volt ahol a barátom mondta. Mikor a kis útra tértem gondolkodtam.... még egy pillanat és valóra váltom az egyik fantáziám. Egyszerre lehetek több pasival.... több pasi több faszt jelent! A gondolat átsuhant és éreztem ahogy a testem reagált. A mellbimbóim megkeményedtek és éreztem a bizsergést! Begerjedtem! Ugyanakkor kijózanodtam, mi van ha várnak rám? Mi van ha rászednek? Vagy ha veszélybe sodrom magam? A barátom szerint nincs benne semmi fenyegető, mert ezek a férfiak tisztelik a nőket akik kijönnek. Soha nem beszélt kényszerítésről vagy erőszakról.

Mikor megláttam a bungalókat magam előtt egy kicsit csalódott voltam mert nem voltak más autók ott. De aztán láttam, hogy 30-45 perccel korábban érkeztem. Visszaszaladtam a parkolóhoz és beszálltam a kocsiba egy nagy fa mellett. Innen ráláttam parkoló bejáratára. Éreztem milyen ideges vagyok, de ugyanakkor nagyon izgatott. Enyhén megérintettem a melleimet és mintha áramütés ért volna! Nem tehettem róla, muszáj voltam a cicimmel játszani. Kellemes volt... Nagyon érzékeny melleim vannak és szeretem simogatni és kényeztetni őket mikor magammal játszom.

A testem is dörzsölni kezdtem... lefelé haladtam az egyik kezemmel a lábaim közé széttéve azokat. Lassan és lágyan kezdtem masszírozni a bugyimon keresztül. Remegtem izgalmamban. Végül félrehúztam a kis fehérneműt hogy végre megérinthessem... Istenem de jó volt!!! Morogtam és becsuktam a szemem a dörzsölés közben. Hirtelen egy kocsi hangját hallottam és ez csak pár perccel előzte meg a következőt ami a parkolóba ért!

Épp "időben vagyok", felültem, de gyorsan vissza csusszantam a hátamra ahonnan jól láttam a kocsit aminek még járt a motorja. A kezeim ismét a puncimat vették kezelésbe és láttam, hogy a kocsi 50 méterre parkolt az enyémtől. Kiszállt egy hapsi aki körülnézett és ekkor kiszállt még egy. Beszélgettek.Egész testemben remegtem ahogy a kocsiban ültem. Hogy ez félelem, idegesség vagy vagy izgatottság volt, akkor nem tudtam eldönteni - de valószínűleg mindegyikből egy kicsi. Figyeltem ahogy lassan a kocsim felé közelítettek...

Becsuktam a szemem!! Ültem és szorosan becsuktam a szemem! Nem tudtam ha kimerejem-e nyitni a szemem vagy csak indítsam be a motort és hajtsak el?! Hallottam ahogy megálltak a kocsi mellett. Suttogtak egymással, de hallottam hogy miről. Mit tegyek most? Húzzam le az ablakot és leszopjam őket? Vagy kiszálljak és hagyjam, hogy megbasszanak? Istenem mibe kevertem bele magam? De... ugyanakkor egy kellemes érzés lett rajtam úrrá. Talán azért mert ott álltak és könnyedén láthatták amit a kezemmel a lábaim között művelek.. Egy ötlettől vezérelve lassan becsúsztattam az ujjam... és maszturbálni kezdtem tudva, hogy valószínűleg bámulnak.

Folyt köv.

Merészebb lettem... Újra félrehúztam a bugyim és végigsimítottam nedves puncimat! Elkezdtem megérinteni a legbelsőbb területeket, sóhajtozva-nyögve és végül még a szemem is ki mertem nyitni. Az ablak bepárásodott és nehéz volt ki- és belátni egyaránt. Hirtelen kopogtak az ablakon és megdermedtem a hangjára! Egy kézzel még a lábam között jártam így a másikkal nyújtóztam, hogy elérjem a gombot amitől az ablak leereszkedett.

Amit láttam csupán két kéz ahogy mohón verték figyelemreméltó farkukat!!! Micsoda hihetetlen látvány és mennyire izgató! Behajolt az egyik férfi és rám nézett. Mosolygott és így szólt: "A hölgy egy kis péntek esti kalandra vágyik?" Nem válaszoltam csak bólintottam. Nevetett. "Rendben, akkor hát ne okozzunk csalódást a hölgynek." Kinyújtott karjával benyúlt az autóba és símogatni kezdte az egyik combomat. Behunytam a szemem. Éreztem, hogy a puncim felé közelít, így elvettem a kezem és hagytam hogy átvegye.Szinte azonnal bedugta két újját! Összerezzentem és nem hallottam mit mondott a barátjának mert olyan nedves voltam - készen álltam rájuk! Most a másik férfi is benyúlt az ablakon és megfogta az egyik mellem! Erőteljesen maszírozta! Imádom! Az izgalomtól nyögtem! Míg egyikük tulajdonképpen dugott az újjával hogy csak úgy cuppogott a másikuk kinyitotta blúzom és felhúzta a csipke melltartóm. Felváltva masszírozta őket és néha megcsípte egy kicsit. A bimbóim kökemények voltak!

"Menj kicsit arrébb." hallottam ahogy az egyik férfi mondta a másiknak, aki abbahagyta a mellem masszírozását. Kinyitottam a szemem és láttam hogy a kezével betolja a farkát az ablakon."Most a kis hölgy jön." mondta és kicsit feltámaszkodtam majd a faszát (gondolkodás nélkül) a számba vettem és szopni kezdtem!! "Ahhhhh" hallottam a nyögését. A másik férfi benyúlt, valahogy kibogozta a bugyim és folytatta az újjdugást!

"Várj egy percet", mondta a másik abbahagyta az újjazást. Durván félrehúzta a másikat és azt hittem a másikat fogom szopni. Ehelyett kinyitott az ajtót és azt mondta szálljak ki.Egyfajta kábulatban kiszálltam és azonnal előttem állta az egyik puncim masszírozva míg a másik szorosan mögöttem állva a mellem nyomkodta. Tisztán éreztem kemény farkát a ami fenekemnek feszült! Aztán az előttem álló a vállamra tette a kezét és térdre "kényszerített" majd két merev fasz állt az arom előtt! Szoptam és vertem őket legjobb tudásom szerint. Teljesen belemélyedtem, hogy kielégítsem őket így nem vettem észre, hogy még egy autó érkezett. Hirtelen egy új férfi hangot hallottam "Kérnek társaságot?", "igen." válaszolta az egyik az első kettő közül és éreztem ahogy a harmadik férfi térdelésből négykézlábra állított!

Egyszer csak még több kezet éreztem magamon... a seggemen! De ez nem... abbahagytam a szopást és gyorsan hátrafordultam és elképedtem mikor láttam hogy ez egy... nő! Annyi időt sem hagyva, hogy mondjak valamit az előttem álló két férfi egyike megragadta a hajam és visszafordította a fejem szerszámaik felé. Az egyik többé kevésbé erőszakkal tolta a faszát az ajkaim közé! Éreztem ahogy a nő a hátam simítja és azt mondja "ne félj óvatos lesz". Aztán éreztem ahogy a kezével megtapogat... hogy mennyire vagyok nedves! "Készen áll." mondta és éreztem ahogy bevezette harmadik férfi farkát a vaginámba. Könnyen bevezette... teljesen becsúszott és nem is volt igazán meglepő annyira be voltam gerjedve. Micsoda érzés!!


Folyt köv.

Egy teljesen más világban voltam!!! Szoptam és vertem a farkát két idegennek akik előttem álltak, míg egy férfi akit még nem is láttam keményen baszott!!!. Egész testemben remegtem! Próbáltam figyelni arra, hogy ne élvezzek el... még ne! Minél tovább akartam élvezni. Újra éreztem a nő kezeit a hátamon és a fenekemen amit simogatott amíg a férfi folyamatosan döngetett gyorsan és keményen. Aztán erő szorítással széthúzta a popsimat ... és éreztem a nyelvét!!! Nyalogatott...ott hátul!!!

Ez már túl sok volt nekem!! Megpróbáltam megszabadulni a férfitól akit szoptam, de úgy kapaszkodott a hajamba, hogy képtelen voltam! A remegés után a rohamok következtek és ... elélvezte!!! Nem tudom meddig voltam magamon kívűl, de hallottam ahogy a férfi a kefélt azt mondta "mindjárt elélvezek..... most jöööööööön!" Aztán kirántotta és valami meleget éreztem a seggemen. "Ahhhhh" - hallottam a nyögését miközben éreztem ahogy a nő elkezdte lenyalni a spermát ami rám fröccsent!

"Most én következem" mondta az egyik eddig előttem álló és mögém került. A nő négykézláb odamászott hozzám, rám nézett és nyalogatni kezdte az arcomat. Megragadta két kézzel az arcomat... és után megcsókolt!! Éreztem hogy csúszik a nyelve az ajkaim közé és éreztem a geci ízét is! Végül heves csókkal válaszoltam és a nyelveink táncot jártak az én számban. A férfi mögöttem megragadta a csípőm és éreztem ahogy a pénisze becsúszik. Hagyta, hogy lassan hatoljon beljebb... aztán kifelé! Nagy volt, nagyobb mint az előző! Útána újra vissza... és végig be, végig be! Teljesen kitöltött! Mikor hagyta kihúzta olyan ... üres volt, de utána újra megtöltött a nagy farkával!

A nő abbahagyta a csókolózást, átnézett felettem és azt mondta:
- Azt hiszem most a seggedbe akarja!
- Ne! - kiáltottam. - Oda ne! Kérlek oda ne!
- Nos - mondta a nő - te vagy terítéken. Hátra ment és segített a férfinak széthúzni a fenekem. Épp rájuk akartam kiabálni, hogy hagyják abba mikor az első férfi betolta a farkát a számba és többé-kevésbé kiabálva mondta:
- Hallgass és szopjál inkább!
Nem tudtam tiltakozni... egy nagy fasszal a számban ahogy magára húzott, miközben éreztem ahogy hátul a másik férfi nekinyomta a farkát a segglyukamnak!

Vége...
Sajnos nem találom a folytatását hiába kérleltem eddig a hölgyet a folytatásért.

Opublikowano przez jati_ati
7 lata/lat temu
Komentarze
2
lub , aby dodawać komentarze
grafffelor
Kibaszott jó!!! Nem bírtam abbahagyni az olvasást :smile: De jó lenne ha lenne folytatása...
Odpowiedz
hotandgood
Nagyon köszönöm! Tetszik! Puszim!
Odpowiedz