Geile middag in- en rondom een camper...(deel 1)

In ons (BDSM) netwerkje mochten we twee jaar geleden een heerlijk leuk spannend dominant koppel leren kennen, waar we enkele heerlijke sessies mee gehad hebben. Ik noem ze maar even Michel en Eva, zijn beiden zeer sportief, beiden bi, beiden begin 50 lentes jong en komen uit de prachtige provincie Groningen.

Ik ontving een mail dat ze voornemens waren om met hun camper naar de Belgische Ardennen te gaan en misschien nog even naar de Belgische kust en of we zin en tijd hadden om eens langs te komen. Helaas lukte het ons niet op de voorgenomen data af te spreken, behoudens misschien even leuk bijkletsen op hun terugweg. Op de mail die volgde kwam de vraag of wij dan een leuke locatie wisten waar ‘misschien nog enige actie zou kunnen zijn’.
Uiteindelijk op een middag afgesproken bij een recreatiegebied waar ook nog een naaktstrand gelegen is, en waar regelmatig ondeugende dingen plaatsvinden.

Op de bewuste einde middag met redelijke bewolking, kwam ik aan op de parkeerplaats en zag hun besproken camper in de hoek tegen de bosrand staan. Ik parkeerde mijn auto en melde mij al voorzichtig kloppend op de deur, waarna Eva met een verblijf gezicht opendeed. Ze zag er zoals vorige malen fantastisch uit, lekker luchtig gekleed en mooi gebruind door de zon. Ook Michel zag er meer dan gezond uit en binnen enkele minuten zaten we in de overigens prachtige nieuwe camper aan de koffie en gebak, gezellig bij te kletsen over hun vakantie en alle leuke dingen ze hadden meegemaakt.

Opvallend genoeg liepen er met regelmaat heren om de camper heen, die ook nog de brutaliteit hadden om alle moeite te doen om door de gordijnen naar binnen te kijken. Michel zwaaide vrolijk naar de ‘gluurders’ waarna ze al snel vertrokken.
Maar het gesprek ging natuurlijk al snel over de ondeugende dingen van het leven en mijn rol als lustslaaf, waarbij ik netjes aangaf dat ik nog steeds op cuckold door mijn Mrs. stond. Maar zei Eva lachend; “ik zie nog steeds twee heerlijke handen, een mond en die bekende lekkere tong”. Waar kan ik je/jullie mee van dienst zijn, zei ik lachend. Misschien eens beginnen met een lekkere massage…..daar ben ik wel aan toe zei Eva. We dronken de koffie op en gingen zowaar naar een prachtig slaapvertrek met een groot bed. Eva had zich snel ontdaan van haar luchtige kleding, pakte nog een mooie fles massageolie en ging met haar heerlijke lichaam op haar buik bed liggen, waarna Michel en ik volgde.

Ik stelde voor dat Michel maar even mee moest helpen met de massage en deed even wat oefeningen voor rondom nek/schouderbladen, waarna ik mij intens ging bezighouden met haar heerlijke voetjes. De olie vloeide rijkelijk en de 4 handen over haar lichaam zorgde al snel voor heerlijke kreungeluiden. Ik werkte mij een weg naar boven langs de binnenkant van haar benen en liet mijn geoliede handen door haar bilnaad glijden en raakte spelenderwijs haar inmiddels meer dan vochtige lipjes aan, die af en toe een speels uitstapje maakte over haar klitje en in- en rondom haar prachtige anusje. Eva genoot intens en het kreunen ging langzaam over naar haar bekende harde zuchten. Na een heerlijk tijdje avontuurlijke rondgang mocht ze zich omdraaien en begon Michel met haar borsten en tepels en ik concentreerde mij op haar middengebied en na de binnenkant van haar benen, de zijkant van haar lipjes was de tijd aangebroken voor de gewenste liksessie. Eva was al dermate geil dat ze inmiddels de pik van Michel lekker diep in haar mondje had zitten, dus alle tijd om met mijn tong het paradijs te betreden. Het duurde dan ook (helaas) niet lang voordat ze heerlijk heftig en al squirtend klaarkwam en al het geile vocht in mijn mond spoot. Niet doorslikken kreunde ze, maar alleen met mij, dus spaarde ik al het geile vocht en kroop naar boven om het vocht heerlijk met haar weg te vrijen, waarbij Michel ook zijn deel opeiste, dus tongden we met drieën alles lekker weg. Geen geplande massage voor Michel, want direct daarna stopte hij met zijn nodige dwang zijn al bijna kloppende paal in mijn mond, dus samen met Eva deze heerlijke paal al zuigend, likkend tot een hoogtepunt gebracht, waarbij we samen (dachten) dit heerlijke zaad voor onszelf te hebben, maar ook hier eiste Michel zijn deel op.

Inmiddels hadden zich al enkele heren weer met hun gezicht tegen een van de ramen gedrukt, maar met de gordijnen was niet zoveel te zien, maar misschien wel te horen. We keken naar buiten en zagen dat het parkeerterrein al behoorlijk leeg was, dus tijd voor een vervolg. Eva had inmiddels wat speeltjes gepakt en ik kreeg een mooie voorbinddildo aangemeten en vor hun plezier nog een lekkere buttplug ingebracht. Ik mocht netjes gaan liggen en liet Eva zich lekker over mijn zwarte dildo glijden, terwijl Michel van achteren positie koos en we samen een lekkere geile DP mochten verzorgen. Het duurde dan ook niet lang totdat de kreungeluiden van Eva volgens ons over het gehele parkeerterrein te horen waren, met als resultaat een heftige klaarkomer voor Eva. Geen tijd en mogelijkheid om alles netjes met mijn mond op te vangen en ik voelde alles druipen over mijn buik en ballen.

Michel had ook een verzoek, dus kroop Eva onder hem zodat ze lekker zijn pik in zijn mond kon nemen en ik Michel van achteren met mijn dildo kon bedienen. Het was vreselijk geil en terwijl ik de dildo lekker in zijn anusje schoof zag ik zijn pik diep verdwijnen in het mondje en keeltje van Eva. We namen heerlijk onze tijd en Michel wilde zelf lekker neuken, dus moest ik de fucklicking positie innemen en zag zijn lekkere paal diep in het kutje glijden van Eva. Prima positie om met mijn tong haar klitje extra te verwennen en Michel tijdens het neuken lekker zijn zak te masseren…… en natuurlijk kwam zijn pik regelmatig tussentijds in mijn mondje terecht waardoor ik zijn eikel lekker even kon verwennen. Het duurde dan ook niet lang dat hij heftig spuitend (zelfs voor de 2e keer) zijn warme zaad in haar kutje spoot en enigszins voldaan op het bed viel en ik mij tegoed mocht doen aan de heerlijke sappen uit haar druipende kutje, afgesloten met een zalige cumkiss met Eva.

We lagen heerlijk onderuit en Eva besloot om de gordijnen wat te openen om de gluurders ook wat te plezieren. Vervolgens ging Michel voor ons wat te drinken halen en kwam terug met de melding dat er nog maar twee auto’s stonden, waarvan 1 lege en in de andere auto zaten meerdere mensen. We moesten alle drie even goed kijken, maar uiteindelijk waren we van mening dat het een man/vrouw moest zijn. Mmh misschien wel leuke mensen die willen meedoen opperde Eva, waarbij Michel zei, ga ze dan maar even halen.

Schaamteloze Eva trok alleen een blouse aan en ging zowaar naar buiten, maar we zagen ze niet. Na een paar minuten kwam ze terug en zei dat het inderdaad een koppel was die volgens haar een beetje zaten te vrijen/kletsen. Maar wat heb je dan gedaan? Nou zei ze, ik heb opzichtig naast de camper zitten plassen en volgens mij hebben ze me goed gezien. Dus we konden er alleen maar om lachen en de ‘pauze’ had voor Eva lang genoeg geduurd en pakte mij aan mijn haren en trok mij naar Michel en duwde zijn slappe pik in zijn mond. Nou, zullen we daar iets lekkers van maken, en al snel lagen we beiden lekker te smullen van de al snel stijver wordende pik van Michel, waarbij natuurlijk regelmatig onze tongen elkaar vonden.

In deel 2 het vervolg van de geile middag/avond en het relaas met de ‘gasten’.

Groet Max.
Opublikowano przez LustslaveNL
1 rok temu
Komentarze
2
lub , aby dodawać komentarze
michiel67
Dat begint heerlijk die middag. Om zo iets te beleven wil ik ook wel eens opcuckold staanof in een chastidy-cage.
Odpowiedz
Heerlijk geil beschreven, voelde gewoon mee :wink: 
Odpowiedz