Fun in een rijdende auto met camera!

Enkele maanden geleden informeerde ik jullie dat ik op verzoek enkele (M/V) koppels en 1 (V/V) koppel en 1 trio (M/V/V) heb rondgereden in mijn auto, terwijl er op de achterbank heerlijk is genoten van een daverend (soms erg nat) liefdesspel en de camera alles netjes heeft opgenomen. In tegenstelling tot onderstaand voorbeeld filmpje zijn mijn achterruiten geblindeerd en natuurlijk zijn alle opnames netjes overgedragen.

En nee, ondanks enkele verleidende verzoeken ben ik netjes de chauffeur gebleven en ter beantwoording van enkele vragen hebben er 7 ritten plaatsgevonden, waarbij 2 ritten tevens zijn geëindigd op een parkeerplaats, waarbij 'bezoekers' van harte welkom waren om mee te spelen.

Dus nee ik heb (nog) niet de 10 ritten gemaakt die in de opdracht stonden, maar we zijn goed onderweg en volgende week een trio op de achterbank. Dus ik ga mij melden als de opdracht is voltooid.

Dus voor alle duidelijkheid is onderstaand filmpje slechts een voorbeeld vanuit xHamster, daar ik de discretie graag waarborg en alle materialen in het bezit zijn van de koppels.

Groetjes en een heerlijke zomer!

Max. xx



Opublikowano przez LustslaveNL
1 rok temu
Komentarze
6
lub , aby dodawać komentarze
frifri49
mmmmmm lekker
Odpowiedz
Wat een prachtige filmpje heb er van genoten xxx
Odpowiedz
LustslaveNL
do lieftinneke : Nou Tinneke, van harte welkom samen met je partner op de achterbank van de auto en een fotoshoot is zo gemaakt en kijkende naar je prachtige lichaam ook nog altijd succesvol denk ik zo. xx
Odpowiedz Pokaż pierwotny komentarz Ukryj
lekker filmpje daarom draag ik meestal korte rokjes je weet nooit ....
Odpowiedz
LustslaveNL
do Quattrofun : Lief dank je. Dit betrof puur fotografie en film, en geen participatie in het spel. Maar samen met grote regelmaat op de achterbank uitgekomen. Haha wensen jullie alvast een heerlijke dag! XxInge
Odpowiedz Pokaż pierwotny komentarz Ukryj
wat een heerlijk filmpje hierboven. We gaan ervan uit dat jullie echte avonturen net zo heet waren!
Odpowiedz