Van brave schooljongen tot vulgaire zaadslet

Onlangs werd mij gevraagd of ik mij nog mijn eerste ervaringen met mannenseks herinner. Voor mij lijkt het wel alsof het gisteren gebeurde terwijl het toch al een halve eeuw geleden is.

Mijn roots liggen in een Vlaamse plattelandsgemeente waar zo'n 50 jaar geleden een enorm taboe ruste op seks tussen mensen van het zelfde geslacht.

Ik was een rustige eerder timide jongen die zich aangetrokken voelde tot meisjes en met hen ook heel goed overweg kon. Alhoewel ik het toen eigenlijk nog niet besefte herinner ik mij nu gebeurtenissen uit mijn pubertijd die er op wijzen dat er diep in mij iets aan het broeden was dat me ook naar jongens deed verlangen. Het was voor mij toen allemaal erg verwarrend.
Zo herinner ik mij dat ik s'avonds in bed niet alleen over meisjes lag te fantaseren, maar ook over de jongens uit mijn klas, en dat ik daarbij eigenlijk dezelfde gevoelens had.

Zo herinner ik mij nog levendig hoe ik onder de douche van de voetbalclub gegeneerd was toen ik een stijve kreeg terwijl ik naast een jongen stond over wie ik de avond te voor nog had liggen fantaseren.
Ik herinner mij ook nog de stiekeme spelletjes met mekaars piemels op de kamer van mijn neefje en in een nabijgelegen bos met een oudere jongen uit de buurt. Ik vond dat best leuk en vond het jammer dat beide jongens daar een einde wilden aan stellen terwijl ik daar liever nog was met doorgegaan.

Na mijn middelbare heb ik mijn studies in Brussel verder gezet. In het begin van het eerste schooljaar wandelde ik met enkele maten door de straten van de hoofdstad. In de buurt van het Zuidstation viel mijn aandacht op een seks bioscoop. Ik besloot om s'avonds op mijn eentje terug te keren om daar een kijkje te gaan nemen. Ik was nog nooit in zo'n cinema geweest en was bijzonder nieuwsgierig.
Vol spanning kocht ik een ticket en ging de trap op naar de bioscoopzaal of beter zalen. Er waren er immers twee. Rechts voor hetero en links voor gay. Het was er in ieder geval heel donker en de eerste minuten zag ik geen steek. In de heterozaal was het meeste volk. Het viel me op dat het allemaal mannen waren. Ik had daar eerlijk gezegd wel wat koppels verwacht. Het leek me ook een ietwat ouder publiek. Vooraan zat her en der verspreid wel iemand aandachtig naar de film te kijken maar op de achterste rijen zaten de mannen wat dichter bij elkaar. Er was ook veel geritsel en het werd me duidelijk dat die mannen meer met elkaar bezig waren dan met de film. Ik voelde me daar niet onmiddellijk 100% op mijn gemak en moest in de eerste plaats zorg dragen voor mijn boekentas en mijn portefeuille. Onwennig sloop ik langs de zijtrap enkele rijen naar omhoog. Daar kreeg ik een beter zicht op de mannen die met mekaars lullen bezig waren of met mekaar zaten te tongen. Er hing een opvallend scherpe geur en af en toe werd aan een flesje gesnoven. Toen wist ik nog niet dat het om poppers ging. Ik stond daar met gemengde gevoelens. Enerzijds had ik wel wat schrik maar anderzijds voelde ik me door de geur en het geritsel en zachte gekreun van de mannen steeds opgewondener worden.
Ik besloot terug naar beneden te gaan en een kijkje te nemen in de zaal van de gay films. Daar zat beduidend minder volk. Ik ging plaats nemen op een van de voorste rijen en begon met open mond te kijken naar de pijpende en neukende mannen op het beeldscherm. Ik had dat nog nooit gezien en kreeg het er heel warm van.

Na een tijdje kwam een man in mijn richting en gaf de indruk naast mij te willen plaats nemen. Ik vond het ietwat raar want er waren nog veel andere plaatsen vrij. Ik voelde mij nog niet klaar om met zo'n onbekende daar in het donker iets te beginnen en verliet dan ook de plaats. Achteraf had ik daar wat spijt van maar op het moment zelf werd ik door twijfels overmand. Ik wou liever wat verder op verkenning gaan. Ik kwam daarbij tot de ontdekking dat naast de cinema ook een gaysauna was. De naakte klanten van de sauna konden er via een soort tralies in contact komen met de klanten van de cinema en ook aan deze tralies werd gepijpt dat het een lieve lust was. Vol opwinding sloeg ik alles nog een tijdje gade tot ik terug naar het station moest om mijn trein naar huis te halen, vast besloten om naar deze plaats terug te komen. Ik verliet deze geile plek vol opborrelende verlangens.

Vanaf mijn volgende bezoek heb ik mijn spullen vooraf veilig opgeborgen in een locker van het station zodat ik daar toch al geen zorg meer moest voor dragen. Op een mooie dag had ik enkel een jeans en een T-shirt aangetrokken. Ondertussen kende Ik de situatie al een beetje en wist wat daar zoal gebeurde. In de heterozaal was terug heel wat activiteit. Ik voelde de spanning stijgen. De laatste rij was al volledig bezet met mannen die met mekaar bezig waren. Ik nam me voor op de rij daarvoor te gaan plaats nemen en gewoon af te wachten wat er gebeurde. Ik besefte maar al te goed dat ik daarmee aangaf contact te zoeken. Al meteen ontstond er wat geritsel van mannen die van plaats wisselden. Ik werd duidelijk als een nieuwe aanzien die wou mee spelen. En dat was ik eigenlijk ook. Het viel me op dat ik wellicht veruit de jongste was. Al snel kwam er eentje naast mij zitten. Ik durfde bijna niet opzij te kijken
Ik voelde zijn hand zachtjes langs mijn bil glijden. Als in een reflex ging mijn hand over zijn bil. Ik kreeg het nu heel warm en voelde mijn hart sneller kloppen.
Ik opende zijn broeksriem en trok de rits naar beneden. Ik liet mijn hand in zijn broek glijden tot bij zijn half stijve lul die ik zachtjes begon te strelen. Ik onderbrak mijn activiteit even om mijn broek naar beneden te schuiven zodat hij ook bij mijn lul kon. Het duurde niet lang voor mijn lul enige vorm begon te krijgen. Andere mannen waren ondertussen dichterbij geschoven. De man rechts van mij zat met zijn broek afgezakt en zijn stijve lid fier rechtop. Ondertussen werd er fluks aan flesjes gesnoven. Af en toe werd er ook eentje onder mijn neus gestoken. Terwijl de man links van mij zich verder met mijn lul bezig hield wende ik mijn steven naar rechts en voor ik het goed en wel besefte zat ik voor het eerst in mijn leven met de pik van een man in mijn mond. Het voelde in het begin onwennig aan. Ik streelde met mijn tong zachtjes over de blote eikel en keek tussendoor naar het gezicht van de man om te zien of hij het leuk vond. Hij duwde met de hand tegen mijn hoofd om de lul dieper in mijn mond te brengen. Ik begon nu steeds heviger te pijpen en de eikel verdween nu steeds dieper in mijn keel. Ik vroeg tussendoor of hij het lekker vond en er volgde een goedkeurend gestommel. Ik gebruikte mijn speeksel zo veel mogelijk als smeermiddel. Ik smaakte de eerste druppeltjes voorvocht en smeerde die met mijn tong over mijn lippen. Ik wisselde nu het pijpen af met het met de hand masseren van de pik. Plots begon mijn maat zijn pik zelf te masturberen. Wellicht voelde hij dat hij elk ogenblik kon klaar komen. Ik had het gekreun van klaar komende mannen hier al enkele keren gehoord. Blijkbaar spoten zij hun zaad gewoon op de grond. Af en toe passeerde er iemand van het personeel met dweil en trekker om het goedje op te ruimen. Zoals ik het in de film had gezien hield ik als een volleerd pijper mijn pijpersmondje klaar, als het ware met de vraag er in te spuiten. Ik vond het een forse lading zaad in die mate zelfs dat ik wat moest uitspuwen om me niet te verslikken. Ik had vroeger al eens een beetje zaad geproefd van mijn neefje en van mijn oudere buurjongen, die dat trouwens maar vies vonden. Ik had ook van mijn eigen zaad al eens geproefd. Maar het zaad van deze geile man die ik juist zo lekker had gepijpt gaf mij een extra kick.

Ondertussen waren er nu al twee mannen afwisselend mijn lul aan het pijpen en mijn ballen aan het likken. Terwijl ik vanuit mijn positie naar de bovenste rij keek zag ik dat een koppel mannen hevig aan het neuken was. De bottom had zich gewoon op de pik van de top gezet. Bij dit alles voelde ik al vlug dat ik ging klaar komen. Aangezien er geen pijpersmondje werd klaar gehouden en ik te welopgevoed ben om zomaar alles op de grond te spuiten, repte ik mij naar de urinoirs.

Zo voelde ik mij op enkele weken tijd getransformeerd van een brave schooljongen naar een vulgaire zaadslet.

Ik ben nog heel dikwijls naar deze groezelige, maar voor mij zo opwindende, plek terug gekeerd.
Mogelijks hebben sommige oudere lezers de cinema annex sauna dichtbij het Zuidstation in Brussel destijds ook bezocht en misschien hebben wij daar wel lekkere seks met mekaar gehad.
Opublikowano przez erikabiman
2 lata/lat temu
Komentarze
9
lub , aby dodawać komentarze
do gaaien : Het is gesloten. 
Odpowiedz Pokaż pierwotny komentarz Ukryj
gaaien
je kunt mij komen halen en dan gaan zij sammen er henen
Odpowiedz
do erikabiman : het is aantrekkelijk, ja. ik heb je ondertussen als vriend aanvaard
Odpowiedz Pokaż pierwotny komentarz Ukryj
do Nicknick15 : Bedankt. Is leuke jeugdherinnering en wellicht voor velen herkenbaar. 
Odpowiedz Pokaż pierwotny komentarz Ukryj
euk verhaal
Odpowiedz
Ik hou er ook zo van van die geile groezelige sexcinemas en de soms heerlijke onverwchte belevenissen en ontmoetingen.
Odpowiedz
zaadhoer
geil zo'n sexbios
Odpowiedz
do ambigus69 : Kon daar lekker mezelf zijn, een hoerige slet. Was er verslaafd aan en wou er altijd terug keren, soms twee keer per week.
Odpowiedz Pokaż pierwotny komentarz Ukryj
ambigus69
ja, ik ken die cinema en heb daar heel wat gedaan, ook in de sauna!
Odpowiedz